Apparaten en accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optioneel)10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
645.2 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Vetten
32.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.2 g
Koolhydraten
23.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1sa 15 dk
Vegan challah brood
2sa 30 dk
Rode ogen gevulde eieren
Değerlendirme yok
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 dk
Geroosterde bananen affogato
Değerlendirme yok
Halloween quiche
2sa
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 dk
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Değerlendirme yok
Chorizo, aardappel en koolsoep
Değerlendirme yok
Stoofpot van linzen
2sa 35 dk
Veelzijdige stevige soep
50 dk
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 dk